NITARMBAND! - 7MARS


Nu har Lucas en till tävling! HÄR kan du tävla om ett nitarmband från kappahl! Älskar nitarmband och skulle mer än gärna vilja vinna ett i guld! Håller tummarna!
TÄVLINGEN AVSLUTAS 7MARS= nu på söndag!

IPOD TOUCH- 8MARS!


Nu har den HÄR killen en riktigt h-ä-r-l-i-g tävling! Du kan nämligen vinna en IPOD TOUCH! Helt sjukt eller hur? Han måste ha världens snällaste mamma som tog hem den från jobbet för att han skulle få ha en tävling. Jätte roligt! Får väll hålla tummarna för att jag vinner! Förövrigt tycker jag Lucas blogg är härlig. Tycker de ska finnas fler killbloggar med snygg stil! TÄVLINGEN AVSLUTAS 8MARS= nu på måndag!

VINN PEACEARMBAND HOS FRIDA GRAHN!klicka för större bilder!

Frida Grahn
 är en blogg jag följer varje dag. Hon är den enda bloggerska som har allt i ett, uppdaterar verkligen BÄST, är hur söt som helst och omtänktsam som alltid svarar på mail/kommentarer. Roligt nog har hon en tävling nu där hon lottar ut ett peace armband som www.JenniferHarrysson.com har designat! Gå in och kolla in hennes überfina smycken! Håller jag tummarna för armbandet eftersom jag aldrig har hittat peace Armband, utan bara örhängen och halsband. Dessutom är det HUR snyggt som helst, eller hur!?

+ Frida har också en annan blogg där hon säljer vintage kläder och accessoarer med märket Adidas. Riktigt snygga! CHECK: www.VintageFashionForYou.blogg.se 

Håller verkligen tummarna! :] Tävlingen avslutas imorgon, tisdag!


JAG VANN!

Nu har Diana äran att presentera denna toppentävling i samarbete med den härliga webbutiken Sobea. Vinsten är 3 st böcker "Bullmammans favoriter" och 3 st söta scarves, denna tävling har alltså 6 vinnare!

Tävlingen pågår till den 11 december.

JAA!! JAG +5 ANDRA VANN ANTINGEN EN KOKBOK ELLER EN SCARV!


JAG VANN!

Denna vecka lottar LiiCee ut två stycken Masterpiece Beyond Length mascaror från MaxFactor och en ögonfransböjare! Perfekt till att piffa upp ögonen med till jul och nyår!

Tävlingen avslutas på lördag (5 december) klockan 23.59, vinnaren dras på söndag och vinsten skickas på måndagen!

JAG VANN! JAG,  KASHAYA, JEANETTE VANN TRÖSTPRISER, EN MASCARA!


JAG VANN!

 

Så startar MansonDust ännu en tävling - det är väl bra såhär innan jul ?! Ni kan nu vinna en liten optisk mus med Hello Kitty på från MrGizmo.se, när du kopplar in den i datorn lyser symbolerna på musen i rosa. Ingen musmatta behövs.

Tävlingen håller på fram till den 28/11 kl 00:00.

JAG VANN!!!!!!


jag vann!!!Tävla hos Linnea84, tävlingen avslutas 22 november kl: 19:00.

JAAA! jag vann!!


hejhej! Du har kommit till en tävlingsblogg. Jag hittar alla tävlingar på olika bloggar. Jag tar bort tävlingarna när dom är "över". Men min blogg har funnits sen juni 2009. Jag länkar Endast det jag själv är intresserad av att vinna.. skriv gärna en kommentar om du har en tävling. Hoppas du hittar något fint du vill tävla om! Det kanske är just du som vinner. Kram! bloglovin
RSS 2.0